Google

Jeugdmeeting Edegem 14 mei

Written on:mei 15, 2011
Comments
Add One

Zaterdag 14 mei, de 2de zomermeeting van 2011 staat op het programma en opnieuw zakken er 27 spartaantjes af naar de meeting, ditmaal in Edegem waar de strijd zal geleverd worden op een piste van 350m, benieuwd wat dat zal geven!

Resultaat: enkele durvers op de 60 en 80m Horden, Jana Spiessen en de gebroeders Jonas en Thomas Buelens waagden zich aan de eerste horden wedstrijd van het seizoen. Onmiddelijk een mooie opening van de meeting. Hoe meer nummers verstreken hoe meer knappe prestaties we wederom te zien kregen.

Enkele heel opvallende uitslagen: Hannes Huyck: verspringen nieuw PR met 4.81m en een zeer knappe 2de plaats. Gerben Dehertogh bracht zelfs 2 medailles mee naar huis: kogel 8,00m 3de plaats en verspringen 3,43m ook 3de. In het kogelstoten haalde Jonas Buelens zijn eerste zilvere medaille met 7,53m . Traditioneel scoren we ook goed op de afstandsnummers: ditmaal medailles voor Remco Hofmans 2de plaats, Leonie Lahey 1e en Jana Van lent die net clubgenote Maaike Vermeiren van het podium kon houden in diezelfde reeks met een 3de plaats. Nog een opmerkelijke prestatie viel te noteren door Emilia Van Laere die zeer knap 4de werd in de 60m in een deelnemersveld van maarliefst 49 deelneemster. En zo kunnen we de knappe prestaties blijven opsommen. Dit kan: in het uitgebreide verslag met foto’s op de club of hier op de site!

De trainers wensen iedereen alvast van harte proficiat voor de inzet en hopen iedereen weer zo massaal te zien op de volgende afspraak op 5 juni in Merksem.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *