Google

Sparta Bornem schittert! Jeugdmeeting en KvV Cad-Sch

Written on:augustus 17, 2013
Comments are closed

Tijdens onze jeugdmeeting kregen we een 40 tal spartanen in de strijd en stuk voor stuk zagen we prachtige prestaties. Het podium werd verschillende keren beklommen en verschillende records werden verbeterd. Bedankt om zo massaal aanwezig te zijn. We hopen jullie allemaal terug te zijn op de andere wedstrijden van onze zomerkalender en volgende winter in het veld of indoorzaal!

Hou de kranten ook in het oog voor een mooie groepsfoto! een voorproefje reeds hier: http://www.belsport.be/v4/news-nl.php?lg=n&r=99&s=F0&g=N

Ook de cadetten en scholieren mochten deze week het beste van zichzelf tonen op het Vlaamse kampioenschap. De dag begon al goed met een PR en een knappe 4de plaats van Nele Peeters in het discuswerpen. Later op de dag kon zij nog de bronzen medaille mee naar huis nemen in het kogelstoten.

In de 300m Horden stonden Jarne Van Buggenhout en Hannest Huyck samen aan de start. Hannes won het onderonsje en mocht met een nieuw record ook de bronzen medaille in ontvangst nemen. Hij stond ook nog bij het hinkstapspringen aan de start en maakte er een boeiende strijd van. Bij de 4de poging stond hij nog aan de leiding met een verpulvering van zijn PR. In de laatste 2 beurten kwamen nog 2 van zijn concurenten met 2 prachtsprongen over zijn beste afstand waadoor hij opnieuw voor brons op het podium kon.

bij de 100m hadden we 2 deelnemers: Joaquim Fatoïchan  plaatste zich vlot voor de finale waarin hij met een nieuw PR de zilveren tree van het podium mocht bestijgen. Lotte Phillips liep bij de scholieren naar een nieuw pr, een finale zat er echter niet in.

In de namiddag kregen we dan nog 2 deelnemers een de 100m horden. Eerst Jarne opnieuw die ook al een nieuw PR vestigde. En Lotte Van den Mooter, die nog maar pas terug kon trainen na een operatie, ook al een prachtige tijd neerzette, de 2de tijd ooit door haar gelopen.

Tot slot mocht Joaquim nog eens zijn snelle benen tonen in de 200m. Dit maal moest hij 2 atleten voor laten maar als 3de met een nieuw PR werd het toch ook weer een topprestatie!

De trainers en toeschouwers waren trots en gelukkig. Aan de atleten: blijf werken en er volgt zeker nog een mooie toekomst!