Google

SPBO stunt nu ook in Vlaanderen

Written on:januari 22, 2013
Comments are closed

Zij die dachten dat Sparta Bornem zijn hoogtepunt had beleefd op het provinciaal kampioenschap, kwamen bedrogen uit! Onze cadetten en scholieren lieten zich afgelopen weekend ook voor de rest van Vlaanderen uiterst succesvol zien. Met 6 geslecteerde atleten en drie medailles werd dit het meest succesvolle KVV cadetten en scholieren voor onze atleten.
Joaquim Fatoïchan wierp zich met de kogel niet enkel opnieuw op onze clubrecordborden, zijn 14m56 was tevens goed voor zilver! Even later ging hij in de finale van de 60m, ondanks een matige start maar dankzij een sterke remonte, naar 7″57 en het brons. Hij kwam uiteindelijk amper één honderdste te kort voor een tweede zilveren plak.
Nele Peeters mocht als eerstejaars scholiere ook op het podium. Met 11m62 benaderde ze haar PR tot op één centimeter en een mooie derde plaats was het resultaat.
Net geen eremetaal voor Rik DE Bleser. Hij verbrak met de kogel dan wel het clubrecord van Thomas Stevens maar met 14m01 eindigde hij op een ondankbare vierde plaats.
Cadetten Hannes Huyck en Jarne Van Buggenhout liepen eerst respectievelijk 8″18 en 8″21 op de 60m maar verbeterden zich achteraf op de 200m! Hannes heeft nu 25″64 achter zijn naam en Jarne duikt met 25″98 onder de 26″-grens.
Lotte Van den Mooter maakte haar Vlaams debuut en liep op de 60m horden 10″67, haar tweede tijd ooit!
Proficiat allemaal en hop naar het BK 😉