Google

Info benjamins-pupillen-miniemen oktober-november

Written on:oktober 23, 2012
Comments are closed

BELANGRIJKE DATA OKTOBER en NOVEMBER 2012

Wanneer? Wat? Wie?
21/10: 10.00 – 11.30 Zondagtraining Pup en min
28/10: start om 12.00 Cross te bonheiden

http://www.bonh.be/

Allen
4/11: 10.00-11.30 Zondagtraining Pup en min
4/11: start om 14.00 Indoor in Hoboken

http://www.haki-team.be/

Allen
11/11: start om 12.30 Cross te Mechelen

http://www.ramatletiek.org/ram01/

Allen
18/11: start om 12.30 Cross te Duffel

http://www.duff.be/

Allen
25/11: start om 12.00 Cross te Zele

http://www.aczele.be/

Allen

 

Start winterseizoen

Bij de start van het winterseizoen willen we er graag nog eens op wijzen dat we zowel een indoorkalender als een crosskalender voor de jeugd opstellen. De crosskalender en de indoorkalender werden op de website geplaatst: www.spartabornem.be à Downloads

Indien je deelneemt aan een wedstrijd, vergeet dan zeker niet je wedstrijdtruitje en nummer mee te nemen. Neem bij een cross ook zeker reservekledij mee. Breng ook je trainer op de hoogte van je deelname. Je dient een uur voor het begin van de wedstrijd op de organiserende club aanwezig te zijn.

Het is vanaf nu ook beter geen shorts meer op training te dragen. Hierdoor koelen de spieren snel af, en zijn blessures sneller mogelijk ondanks een goede opwarming.

Indien je nog niet bent ingeschreven (kaart ingevuld + lidgeld betaald) , graag dit in orde maken à info bij de secretaris!

 

Aankondiging voor het trainingsweekend jeugd

Het trainingsweekend voor de jeugd zal in 2013 plaatsvinden van 5 april tot 7 april. Let wel op: om toch kinderen te motiveren naar wedstrijden te gaan, zal indien het aantal plaatsen te beperkt is, voorrang worden gegeven aan de kinderen die aan drie wedstrijden van de SPBO-wedstrijdkalenders hebben deelgenomen in het winterseizoen.

 

Communicatie via email

De briefjes en andere aankondigingen worden ook via email verstuurd. Krijg je op dit moment nog geen emails, dan zit je emailadres nog niet in onze lijst of is er een foutje in het adres geslopen. Stuur dan zeker een mailtje naar sigrid.pauwels@gmail.com !

Previous post:

Next post: