Google

Uitstallen verloren kledij + info nieuwe leden

Written on:september 2, 2012
Comments are closed

Na maanden verzamellen lijkt het ons hoog tijd om alle verloren kledij uit te stallen. Ben je iets verloren of denk je dat er mogelijks een kledingsstuk is achtergebleven op sparta dan kan je komende woensdag 5 september, vrijdag 7 september en woensdag 12 september komen rondneuzen in onze gevonden collectie. Kledij die overblijft na 12 september zal worden geschonken aan het goede doel!

 

Nieuwe leden worden verzocht zich eerst aan te melden bij de secretaris (Raymond robberecht) om enkele gegevens door te geven. Ook wie reeds enkele keren is komen trainen kan best even langs gaan. U ontvangt dan ook een infobrochure. Eind september zullen de inschrijvingsformulieren beschikbaar zijn, u wordt hiervan zeker op de hoogte gebracht door de trainers of via papieren die omhoog zullen hangen.

 

Op vrijdag 12 oktober is er een info-avond voorzien voor alle ouders van benjamins, pupillen en miniemen. Ook ouders van reeds aangesloten leden zijn hierop uitgenodigd. Kom zeker langs als u met vragen zou zitten of om onze werking beter te leren kennen! We starten om 20u.