Google

Weekend vol atletiek!

Written on:maart 12, 2012
Comments are closed

Het eerste echte lenteweekend van 2012 was er een vol atletiek.

Niet alleen op internationaal niveau (met het WK indoor), maar ook op Belgisch niveau werd er dit weekend gestreden om de nationale titels.

Op zaterdag stond het BK indoor voor master op het programma met 2 titels voor Pierre Van Assche (masters 65+) op de 400m en 1500m! Proficiat Pierre

Ook op de 1500m werd Stein Michiels zeer knap 2e bij de masters 55+ en Koen Spiessens eindigde bij de masters 40+ op een 10de plaats.

Koen pakte wel op de 60m Horden een mooie 3de plaats.

Op zondag streden de veldlopers voor de Belgische titels: de benjamins liepen zoals gewoonlijk een aflossing. Met 3 ploegen waren ze zeer mooi vertegenwoordigd en ze hebben ook allemaal schitterend gelopen!

Remco Hofmans werd zeer knap 7de, en ook de pupillen meisjes haalden knappe ereplaatsen. Ook bij de miniemen zagen we mooie wedstrijden.

Cadette Lissa Van Lent ging voor het podium maar viel jammer genoeg halfweg de wedstrijd uit.

Als laatste kwam Bart De Smedt in actie op de korte cross.

Ook indoor werd nog een competitie afgewerkt, de voorlaatste van het seizoen. De broers Buelens waren zoals steeds present, ook Gerben Dehertogh, Janne Huybrechts, Joaquim Fatoickan, Brian Vanden Eynden en De Bleser Rik waren aanwezig. De resultaten zijn momenteel nog niet beschikbaar. Een verslag van het hele indoorseizoen volgt na de laatste wedstrijd van volgend weekend.

Proficiat aan alle atleten die dit weekend nogmaals het beste van zichzelf lieten zien!

Uitgebreid verslag van het veldlopen, met sfeerfoto’s, komt gauw online!

Previous post:

Next post: